Şanlıurfa'da bir ilçe başkanı daha gitti!

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin de görevini tamamladığını duyurdu. Benzer açıklama yapan başkan sayısı böylece 7'ye yükseldi.

Şanlıurfa'da bir ilçe başkanı daha gitti!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VİRANŞEHİR- Şanlıurfa'da AK Parti'de yaşanan değişim rüzgarı Viranşehir'de de etkili oldu. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin'den bu akşam açıklama geldi.

Başkan Tekin istişareler sonucu görevini tamamladığını duyurarak "Milletimizin hizmet ve eser partisi AK Parti'mizde büyük bir onur ile ifa ettiğim AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı görevimi, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yaptığımız istişareler neticesinde tamamlamış bulunuyorum. Bizlere bu kutlu yolda görev tevdi ederek hizmet etme imkânını sağlayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti'mize şükranlarımı sunuyorum."

Tekin, bundan sonraki süreçte de AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağını belirterek, “Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu açıklamanın ardından ilçedeki siyasi dengelerin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, ilçelerde istifa eden AK Partili başkan sayısı 7'ye yükseldi. 

Şanlıurfa'da bir ilçe başkanı daha gitti!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.